viernes, noviembre 17, 2006

Día 20 de noviembre.

El día 20 N es el día en que se cumplen determinados años, tras el fallecimiento del General Francisco Franco. El día 20 todos los que les gustaba la ideologia franquista, irán al Valle de Los Caídos. 17:00 horas. Santa misa por el Alma de Francisco Franco Bahamonde y José Antonio Primo de Ribera.

José María Miras Reche.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hay muchos 20 N

Un 20N també van assassinar a un que es deia Buenaventura Durruti, van atropellar a la Manoli la veïna del 3er 2a i va néixer una amiga meva que es diu Carmen.

Cadascú recordarà a qui més li interessi en aquest dia.
Diuen que els que recorden aquesta efemèride amb especial bon gust són els que l'any 1975 tenien un supermercat, doncs sembla ser que es van inflar a vendre ampollles de cava. No dubto que els qui tinguessin una botigueta de ciris també van fer bon negoci.

Això sí, el que està clar és que al Valle de los Caídos no només hi ha la tomba del Francisco i el Jose Antonio, també hi són els centenars de presos que van perdre la vida construint a punta de fusell un enorme mausoleu... en definitiva per a una persona que "cayó" en la cama.

Anónimo dijo...

Bon comentari bob! JA està bé recordar la data i recordar que en cisquet va morir tan tranquil al llitet, sense cap sobresalt.

Es veu que no sempre es cumpleix la vella dita de "qui la fa la paga"

Anónimo dijo...

Bon comentari Bob!

Certament cal recordar la data i no oblidar que en Cisquet va morir tranquilament al llit, sense cap sobresalt, amb una oposició molt feble i la gent ben acollonideta - o acomodada -.

Deu ser que no sempre es cumpleixen dites com "qui la fa la paga"! Potser tot no depen de l'atzar, si no del que hi fem nosaltres, nO?